aug 202006
 

Så här inför höststarten kan det vara läge att summera de sommarturneringar som har kommit till webbmästarens kännedom.
Jonathan tog utmärkta 50% (4 av 8) i Stockholm Open och belönades med ett rejält rankingpris – 1500 kronor.
Fullt så generöst var inte prisbordet i Rockaden Open som avgjordes förra helgen, men där lyckades i alla fall storebror Adam upprepa bedriften: 4 av 8 gav även honom ett rankingpris. I samma turnering spelade Matz och Christopher, båda tog 6 poäng och de slutade på 4 respektive 5 plats. Vann gjorde Täbyjunioren Ludvig Zingmark på 7½ poäng.
Topplaceringar i Rockaden Open börjar för övrigt bli en tradition för Vallentunas del. För två år sedan vann Linus och förra året kom Jonathan trea på samma poäng som segraren.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)