Aug 152011
 

Lottningen till allsvenskan 2011/12 är klar och publicerad hos Sveriges Schackförbund. Vallentuna är kvar i samma ”Norrlandsgrupp” som i den preliminära lottningen, det vill säga division 2 grupp 1. Vi börjar seriespelet borta mot Uppsala 23 oktober och avslutar det borta mot Gambit 18 mars. Däremellan ligger bland annat en resa till Sundsvall. Men det kunde ha blivit mycket mer resande, vi har fått hemmamatcher mot såväl Rockaden Umeå som Schack-64 från Haparanda.

Hela lottningen: http://member.schack.se/ShowTournamentServlet?id=3159

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)